Friday, May 30, 2014

טיפים קטנים שהופכים כל אירוח למושלם


1. החליפו את קוביות הקרח בפלחי לימון קפואים.





2. הכינו עמדת קוקטייל להכנה עצמית, עמוסה בקישוטים, פירות
     ומשקאות טעימים. אין ספק שזו תהיה שיחת הערב.



3. אל תוותרו על מרכיבים למשקאות לא-אלכוהוליים, כדי שהנהגים לא
    ירגישו מקופחים.



4. מארחים הרבה? שמרו תמיד על בקבוקי האלכוהול שלכם במגש,
    כדי שתוכלו להוציאם בקלות מארון המשקאות ולהגיש.




5. כדי להימנע מבלבול (ושטיפת כלים מיותרת) דאגו שכל אורח יסמן את
     הכוס שלו.



6. אם במסיבה שלכם מתארחים גם ילדים, טפלו ברעב שלהם במהרה כדי
    שלא ינדנדו להוריהם. כדי להכין כמות גדולה של טוסטים במהירות,
    השתמשו בשני מגשים והכניסו לתנור.




7. נסו להשתמש בשרשרת מנורות ("גרילנדה") כדי ליצור תאורת אווירה
    מקסימה.



8. קשטו את מרכז השולחן בפירות הדר, שיוכלו לשמש גם כקינוח טעים ובריא.





9. הכינו פמוטים מבקבוקי זכוכית ממוחזרים. לא תאמינו כמה הם
     תורמים לאווירה!



10. אם אתם רוצים לבשל הכל בעצמכם, הכינו את האוכל מראש כדי לחסוך
      לעצמכם תקלות ולחץ בזמנים.




11. תוכלו להדפיס על שקיות נייר את ה"תפריט", ולהגיש בהן צ'יפס או מטוגנים אחרים, כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להשתמש בנייר דבק כדי לשטח לחלוטין את שקית נייר, ולהכניסה למדפסת.



התוצאה מקסימה:



12. הכינו טראפלס או קאפקייקס לקינוח וצרו קישוט פרחוני מהמנז'טים
        שנותרו לכם.

·          
13. קישוט אישי זו דרך נהדרת להראות לאורחים שאכפת לכם, וחשוב מכך,
       כך תוכלו לקבוע את סדר הישיבה.



14. מיץ פירות המוגש בתוך אבטיח הוא קישוט קל להכנה ועם זאת,
      מרשים מאוד.



15. אל תתקבעו על סרוויסים וסטים, שילוב של כלים שאינם מתאימים זה לזה
       הוא אופנתי, ויכול לעבוד נהדר אם אתם מנצלים אותו לטובתכם.




16. השתמשו בחצאי לימון וציפורן כדי להרחיק את הזבובים המציקים מהאוכל.



17. וטיפ קטן אחרון: קשטו את הכסאות בסרטים צבעוניים, כדי להוסיף נגיעה
       של מודרני לעיצוב קלאסי.




No comments:

Post a Comment