|
1. החליפו את
קוביות הקרח בפלחי לימון קפואים.
|
|
|
2. הכינו עמדת
קוקטייל להכנה עצמית, עמוסה בקישוטים, פירות
ומשקאות טעימים. אין ספק שזו תהיה
שיחת הערב.
|
|
3. אל תוותרו
על מרכיבים למשקאות לא-אלכוהוליים, כדי שהנהגים לא
ירגישו מקופחים.
|
|
|
4. מארחים
הרבה? שמרו תמיד על בקבוקי האלכוהול שלכם במגש,
כדי שתוכלו להוציאם בקלות מארון
המשקאות ולהגיש.
|
|
|
5. כדי להימנע
מבלבול (ושטיפת כלים מיותרת) דאגו שכל אורח יסמן את
הכוס שלו.
|
|
|
6. אם במסיבה
שלכם מתארחים גם ילדים, טפלו ברעב שלהם במהרה כדי
שלא ינדנדו להוריהם. כדי להכין כמות
גדולה של טוסטים במהירות,
השתמשו בשני מגשים והכניסו לתנור.
|
|
|
7. נסו להשתמש
בשרשרת מנורות ("גרילנדה") כדי ליצור תאורת אווירה
מקסימה.
|
|
|
8. קשטו את
מרכז השולחן בפירות הדר, שיוכלו לשמש גם כקינוח טעים ובריא.
|
|
|
9. הכינו
פמוטים מבקבוקי זכוכית ממוחזרים. לא תאמינו כמה הם
תורמים לאווירה!
|
|
|
10. אם אתם
רוצים לבשל הכל בעצמכם, הכינו את האוכל מראש כדי לחסוך
לעצמכם תקלות ולחץ בזמנים.
|
|
|
11. תוכלו
להדפיס על שקיות נייר את ה"תפריט", ולהגיש בהן צ'יפס או מטוגנים
אחרים, כל מה שאתם צריכים לעשות הוא להשתמש בנייר דבק כדי לשטח לחלוטין את שקית
נייר, ולהכניסה למדפסת.
|
|
|
התוצאה מקסימה:
|
|
|
12. הכינו
טראפלס או קאפקייקס לקינוח וצרו קישוט פרחוני מהמנז'טים
שנותרו לכם.
|
|
·
13. קישוט
אישי זו דרך נהדרת להראות לאורחים שאכפת לכם, וחשוב מכך,
כך תוכלו לקבוע את סדר הישיבה.
|
|
|
14. מיץ פירות
המוגש בתוך אבטיח הוא קישוט קל להכנה ועם זאת,
מרשים מאוד.
|
|
|
15. אל תתקבעו
על סרוויסים וסטים, שילוב של כלים שאינם מתאימים זה לזה
הוא אופנתי, ויכול לעבוד נהדר אם
אתם מנצלים אותו לטובתכם.
|
|
|
16. השתמשו
בחצאי לימון וציפורן כדי להרחיק את הזבובים המציקים מהאוכל.
|
|
|
17. וטיפ קטן
אחרון: קשטו את הכסאות בסרטים צבעוניים, כדי להוסיף נגיעה
של מודרני לעיצוב קלאסי.
|
|
|
No comments:
Post a Comment